Куб за скоростно нареждане Gancube Gan460 M 4x4x4 60мм Magnetic - Черен

Кубче за скоростно нареждане Gancube Gan460 M 4x4x4 60мм - Черно Виж голяма

95,90 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 95 бонус точки. Общо за количката 95 точки. Това може да бъде конвертирано във ваучер за 3,80 лв.


SC198

Информация

Най-дългоочакваният модел за 2018 година - Gancube Gan460 M. Изключителен куб с много иновации и подобрения във формата, дизайна и структурата. Gan460 M притежава 96 броя (48 прозрачни 3x2мм във външните слоеве и 48 жълти 3x1.8мм във вътрешните слоеве) малки магнити, които по иновативен начин са поставени в малки заключени капсули по повърхността на всеки елемент - начин, по който вече магнитите не са скрити и е предотвратено инцидентното падане от местата им.

Gan460 M е и един от първите в света куб с уникалния си дизайн на елементите тип "пчелна пита" - иновативна контактна повърхност проектирана така, че лубриканта да се разпределя равномерно по повърхността на елементите, което води до много гладко и стабилно усещане, когато е в ръцете ви, и до по-дълготрайно времетраене от ефекта на лубриканта.

Системата за позициониране с магнити е нова технология в създаването на кубове, която използва привличането между малки магнити, закрепени във вътрешността на всичките елементи на куба. Привличането между елементите създава уникално усещане и значително намалява риска от превъртане.
  • Куб за скоростно нареждане Gancube Gan460 Magnetic
  • Изключително плавни и гладки движения и с много добро "сечене" на ъгли
  • Кубчето може лесно да се смаже или да се настрои колко стегнато да бъде като натягате или отпускате вътрешните винтчета - капачетата на централните кубчета могат да се махнат много лесно само с пръст (не използвайте отвертка или други метални инструменти, за да не повредите пластмасата)
  • Доставя се напълно нареден
  • Брой страни: 6 (бяло, жълто, червено, оранжево, синьо и зелено)
  • Размери: 60 x 60 x 60 мм
  • Продава се с прозрачна кутийка за съхранение, оригинална Gancube синя кесийка за съхранение и пластмасова отвертка за винтовете
  • ВНИМАНИЕ! Продуктът съдържа малки части, които могат да бъдат погълнати от деца. Да не се дава на деца под 3 години!

Официална страница на продукта: GAN460 M - GANCube

Характеристики

Модел4x4x4
Предназначение4 - За експерти
Цвят на основатаЧерен (със стикери)
Размер4x4 / 59-63мм
ЕкстриС магнити

Мнения

Добави мнение

Куб за скоростно нареждане Gancube Gan460 M 4x4x4 60мм Magnetic - Черен

Куб за скоростно нареждане Gancube Gan460 M 4x4x4 60мм Magnetic - Черен

Свързани продукти

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: