Куб за скоростно нареждане Gancube Gan460 M 4x4x4 60мм Magnetic - Stickerless

Кубче за скоростно нареждане Gancube Gan460 M 4x4x4 60мм - Stickerless Виж голяма

95,90 лв

С покупката на този продукт, можете да съберете до 95 бонус точки. Общо за количката 95 точки. Това може да бъде конвертирано във ваучер за 3,80 лв.


SC199

Информация

Най-дългоочакваният модел за 2018 година - Gancube Gan460 M. Изключителен куб с много иновации и подобрения във формата, дизайна и структурата. Gan460 M притежава 96 броя (48 прозрачни 3x2мм във външните слоеве и 48 жълти 3x1.8мм във вътрешните слоеве) малки магнити, които по иновативен начин са поставени в малки заключени капсули по повърхността на всеки елемент - начин, по който вече магнитите не са скрити и е предотвратено инцидентното падане от местата им.

Gan460 M е и един от първите в света куб с уникалния си дизайн на елементите тип "пчелна пита" - иновативна контактна повърхност проектирана така, че лубриканта да се разпределя равномерно по повърхността на елементите, което води до много гладко и стабилно усещане, когато е в ръцете ви, и до по-дълготрайно времетраене от ефекта на лубриканта.

Системата за позициониране с магнити е нова технология в създаването на кубове, която използва привличането между малки магнити, закрепени във вътрешността на всичките елементи на куба. Привличането между елементите създава уникално усещане и значително намалява риска от превъртане.
 • Куб за скоростно нареждане Gancube Gan460 Magnetic
 • Моделите Stickerless са без лепенки - при тях самите елементи са от цветна пластмаса
 • Предимството на тези модели е, че няма какво да се разлепи и вече е разрешено да се използват на официални състезания
 • Изключително плавни и гладки движения и с много добро "сечене" на ъгли
 • Кубчето може лесно да се смаже или да се настрои колко стегнато да бъде като натягате или отпускате вътрешните винтчета - капачетата на централните кубчета могат да се махнат много лесно само с пръст (не използвайте отвертка или други метални инструменти, за да не повредите пластмасата)
 • Доставя се напълно нареден
 • Брой страни: 6 (бяло, жълто, червено, оранжево, синьо и зелено)
 • Размери: 60 x 60 x 60 мм
 • Продава се с прозрачна кутийка за съхранение, оригинална Gancube синя кесийка за съхранение и пластмасова отвертка за винтовете
 • ВНИМАНИЕ! Продуктът съдържа малки части, които могат да бъдат погълнати от деца. Да не се дава на деца под 3 години!

Официална страница на продукта: GAN460 M - GANCube

Характеристики

Модел4x4x4
Предназначение4 - За експерти
Цвят на основатаStickerless (без стикери)
Размер4x4 / 59-63мм
ЕкстриС магнити

Мнения

Оценка 
2019-02-22

Отговор

Доколкото сме запознати резбата е "превъртаща" точно с идеята да не се развали. Ако чисто физически не е изтъркана или счупена, значи е наред. Просто внимателно затегнете без натиск до край и го сглобете отново, внимавайки за позицията на всеки елемент.

  Оценка 
  2019-02-21

  Резбата отиде

  Докато редях кубчето, от него изхвърча един вътрешен детайл. Окей разглобих го и накрая дойде време да го затегна в центъра с инструмента, обаче тя прескочи и кубчето пак се разпадна. Останових след това, че резбата на пластмасовия детайл се е развалила.

   Добави мнение!

   Добави мнение

   Куб за скоростно нареждане Gancube Gan460 M 4x4x4 60мм Magnetic - Stickerless

   Куб за скоростно нареждане Gancube Gan460 M 4x4x4 60мм Magnetic - Stickerless

   Свързани продукти

   Потребители, които купиха този продукт, купиха също: