Информация за доставка на поръчана стока от Rubik.bg

ГРАФИК НА ДОСТАВКИТЕ ПО ВРЕМЕ НА КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ:

- Всички поръчки направени до 16:00ч. във всеки делничен ден до 22. Декември ще бъдат изпращани в същия ден и ще могат да бъдат получавани всеки работен ден, както и в събота на 23. Декември (полуработен ден за куриерите).

- 24-27. Декември (неделя-сряда) са изцяло почивни дни за куриерите.

- Всички поръчки направени в периода от 16:00ч. на 22. Декември до 16:00ч. на 28. Декември ще бъдат изпратени на 28. Декември (четвъртък) и ще могат да бъдат получени на 29. Декември (пълен работен ден за куриерите) или 30. Декември (полуработен ден за куриерите).

- Всички поръчки направени до 16:00ч. на 29. Декември ще бъдат изпратени на 29. Декември (петък) и ще могат да бъдат получени на 30. Декември (полуработен ден за куриерите).

- Всички поръчки направени в периода от 16:00ч. на 29. Декември до 16:00ч. на 02. Януари ще бъдат изпратени на 02. Януари (вторник) и ще могат да бъдат получени след 03. Януари.

- 31. Декември, 2023г. и 01. Януари, 2024г. (неделя-понеделник) са изцяло почивни дни за куриерите.

- От 02. Януари, 2023г. (вторник) се връща нормалният график на работа.

За да пристигне вашата поръчка на точния адрес и в срок е необходимо да попълните коректно всички задължителни полета в регистрационната форма. Важно е да посочите мобилен телефон, за да потвърдите поръчката си и в последствие куриера да се свърже с вас. В деня на доставката ще получите SMS с номера на вашата товарителница, офисът където се намира и стойността на наложения платеж. Всички доставки се извършват от куриерски фирми Еконт Експрес и Спиди. Всяка пратка се изпраща с опцията "Преглед - виж преди да платиш наложения платеж и приемеш пратката". Стойността на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и общата сума на поръчаните стоки. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА ЗА ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ НАД 100.00ЛВ. Стойността на доставката за поръчки на стойност до 99.99лв се изчислява по следният начин (цените са актуални за месец Декември, 2023г.):

- За доставки до офис на Еконт Експрес: От 5,00лв до 6,10лв според стойността на поръчката (Напр. при поръчка на стойност 23,90лв, куриерската услуга ще е 5,24лв). Забележка: В цената е включена услуга "SMS известяване", която е платена услуга от 20. Март 2019г. - ще получите SMS на посочения в регистрацията телефонен номер, когато пратката е пристигнала в офис на Еконт Експрес;

За доставки до офис на Спиди за гр.София/цялата страна: 4,82лв/5,02лв - фиксирана цена (Напр. при поръчка на стойност 23,90лв, куриерската услуга ще е 4,82лв/5,02лв). Забележка: В цената е включена услуга "SMS/Viber известяване", която е безплатна за клиентите на Спиди;

За доставки до точен адрес за гр.София/цялата страна: 6,54лв/6,73лв - фиксирана цена (Напр. при поръчка на стойност 23,90лв, куриерската услуга ще е 6,54лв/6,73лв). Забележка: В цената е включена услуга "SMS/Viber известяване", която е безплатна за клиентите на Спиди;

Всички поръчки съдържащи продукти със статут "На склад" направени до 16:00 ч. в работни дни се доставят за цялата страна на следващия ден (с изкл. на неделя и официални празници). За поръчки с продукти със статут "На склад при доставчик" или "Изработка и доставка до 3 дни" доставката е от 1 до 3 работни дни.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 16:00 ч. в работни дни. Срокът за доставка на поръчки, направени след посочените часове, се удължава с един работен ден. 
* Доставките до точен адрес на клиента се извършват само в работни дни, без събота, неделя и официални празници.
* Посочените срокове важат за всички населени места с офис на куриера. За населени места обслужвани по график срока е до 3 работни дни.
* При извънредни обстоятелства и независещи от Rubik.bg причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени, като клиентът своевременно ще бъде уведомен.

ВАЖНО! При получаване на пратката задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера!
В случай, че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.
Свържете се с нас на телефон 0888 150 547, или ни пишете на e-mail адрес sales@rubik.bg, за да ни информирате за случая.

  

Информация за плащане на поръчана стока от Rubik.bg

Всички направени поръчки в онлайн магазин Rubik.bg се заплащат на куриера с наложен платеж при получаването им!

При завършване на поръчката през сайта, ще разберете веднага точната сума, която трябва да заплатите на куриера (продуктите + сума за доставка). Ако заявите поръчка на e-mail адрес sales@rubik.bg или с обаждане на телефон 0888 150 547, ще получите допълнително потвърждение, каква ще е точната сума, която ще трябва да заплатите при получаването на пратката.

Разписката за приет паричен превод, която издава куриера, замества касова бележка и може да удостовери направената покупка, съгласно Наредба номер Н-18 от 2006г., чл. 3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби". Запазете документа удостоверяващ плащането, защото той ви е необходим в случай на отказ от поръчката или рекламация.

Поръчки в онлайн магазин Rubik.bg могат да се заплатят и по банков път. Ако желаете да заплатите по този начин, моля да се свържете предварително с нас на телефон 0888 150 547, за да ни уведомите. Банкова сметка на фирмата:

Банка: Уникредит Булбанк
SWIFT (BIC): UNCRBGSF
IBAN: BG37UNCR70001523319414
В полза на: Спийдпъзелс ЕООД