Информация за доставка на поръчана стока от Rubik.bg

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКИТЕ ПРЕЗ МЕСЕЦ АПРИЛ 2019Г.

Всички поръчки направени в периода 26. Април (петък) - 29. Април (понеделник) ще бъдат обработени и изпратени на 30. Април (вторник) и доставени на 02. Май (четвъртък).

За да пристигне вашата поръчка на точния адрес и в срок е необходимо да попълните коректно всички задължителни полета в регистрационната форма. Важно е да посочите мобилен телефон, за да потвърдите поръчката си и в последствие куриера да се свърже с вас. В деня на разноса ще получите SMS с номера на вашата товарителница, име и телефон на куриера, който ще ви достави пратката и стойността на наложения платеж. Всички доставки се извършват от куриерски фирми Еконт Експрес или Рапидо. Всяка пратка се изпраща с опцията "Преглед - виж преди да платиш наложения платеж и приемеш пратката". Стойността на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и общата сума на поръчаните стоки. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА ЗА ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ НАД 75.00ЛВ (Поръчките с безплатна доставка се доставят само до офис на Еконт Експрес или Рапидо). Стойността на доставката за поръчки на стойност до 74.99лв се изчислява по следният начин (цените важат за доставки до всяка точка на България):

- За доставки до офис на Еконт Експрес: 3.85лв + 1.08% от стойността на поръчката (Напр. при поръчка на стойност 15.90лв, куриерската услуга ще е 4.02лв). Забележка: В цената е включена услуга "SMS известяване", която е платена услуга от 20. Март 2019г. - ще получите SMS на посочения в регистрацията телефонен номер, когато пратката е пристигнала в офис на Еконт Експрес.

За доставки до адрес в гр. София: 4.15лв + 1.20% от стойността на поръчката (Напр. при поръчка на стойност 15.90лв, куриерската услуга ще е 4.36лв)

- За доставки до адрес в страната: 5.79лв + 2.16% от стойността на поръчката (Напр. при поръчка на стойност 15.90лв, куриерската услуга ще е 6.14лв)

Доставките се изпълняват за цялата страна на следващият ден (с изкл. на неделя и официални празници).

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 17.00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота. Срокът за доставка на поръчки, направени след посочените часове, се удължава с един работен ден. 
* Доставките до адрес на клиента се извършват само в работни дни, без събота, неделя и официални празници.
* Посочените срокове важат за всички населени места с офис на куриера. За населени места обслужвани по график срока е до 3 работни дни.
* При извънредни обстоятелства и независещи от Rubik.bg причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени, като клиентът своевременно ще бъде уведомен.
* Ако не е в състояние да изпълни заявка, Rubik.bg поема отговорността да се свърже с клиента и да го информира.

ВАЖНО! При получаване на пратката задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!
В случай, че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.
Свържете се с нас на телефон 0888 150 547, или ни пишете на e-mail адрес sales@rubik.bg, за да ни информирате за случая.

  

Информация за плащане на поръчана стока от Rubik.bg

Всички направени поръчки в онлайн магазин Rubik.bg се заплащат на куриера с наложен платеж при получаването им!

При завършване на поръчката през сайта, ще разберете веднага точната сума, която трябва да заплатите на куриера (продуктите + сума за доставка). Ако заявите поръчка на e-mail адрес sales@rubik.bg или с обаждане на телефон 0888 150 547, ще получите допълнително потвърждение, каква ще е точната сума, която ще трябва да заплатите при получаването на пратката.

Разписката за приет паричен превод, която издава куриера, замества касова бележка и може да удостовери направената покупка, съгласно Наредба номер Н-18 от 2006г., чл. 3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби". Запазете документа удостоверяващ плащането, защото той ви е необходим в случай на отказ от поръчката или рекламация.

Поръчки в онлайн магазин Rubik.bg могат да се заплатят и по банков път. Ако желаете да заплатите по този начин, моля да се свържете предварително с нас на телефон 0888 150 547, за да ни уведомите. Банкова сметка на фирмата:

Банка: Уникредит Булбанк
SWIFT (BIC): UNCRBGSF
IBAN: BG89UNCR70001522976359
В полза на: Рубик БГ ЕООД