Програма за лоялни клиенти на онлайн магазин Rubik.bg

1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОГРАМАТА ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ НА RUBIK.BG?
За да Ви благодарим, че ни се доверявате, екипа на онлайн магазин Rubik.bg иска да Ви даде нещо в замяна - ПРОГРАМА ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ. Събирането на точки е много лесно. Докато пазарувате в Rubik.bg ще получавате точки за лоялност на базата на сумата, която харчите. Веднъж получени и потвърдени тези точки ще можете да превърнете във ваучер на определена стойност, който от своя страна може да бъде използван за бъдещи поръчки в Rubik.bg.

2. КАК РАБОТИ ПРОГРАМАТА?
Когато поръчате продукт/и, системата автоматично ще изчисли колко точки за лоялност ще получите. Броя на точките се изчислява на базата на общата сума в кошницата Ви, където може да видите и точния брой точки. Тези точки може да видите и да следите като кликнете на линка "Точки за лоялност" в потребителския Ви акаунт. Първоначално те ще бъдат със статус "Очаква валидиране". След като статуса на поръчката Ви стане на "Доставена", получените точки за лоялност ще могат да се използват вече като ги превърнете във ваучери, натискайки линка "Превърни точките ми за лоялност във ваучер от ... лв". Кодът на съответния ваучер ще можете да видите в менюто "Точки за лоялност" или "Моите ваучери". Можете да платите с ваучери всяка една стока в магазина (без начислени транспортни разходи).


3. ТОЧКИ И СХЕМА НА ИЗЧИСЛЯВАНЕ
За всеки похарчен лев, Вие получавате 1 точка за лоялност. Всяка една точка за лоялност може да бъде превърната във ваучер за 0.04лв (Например при поръчка на стойност 58.50лв, без сумата за доставка, вие ще получите 58 точки за лоялност, които са еквивалентни на 2.32лв). Rubik.bg си запазва правото да променя схемата за изчисляване на точки, без да уведомява предварително потребителите си, но посочената схема по-горе винаги ще бъде актуална и ако има промяна, то тя ще бъде отразена на тази страница.

4. МИНИМАЛНА И МАКСИМАЛНА СУМА ЗА ПРЕВРЪЩАНЕ НА СЪБРАНИТЕ ТОЧКИ ВЪВ ВАУЧЕРИ 
Няма минимална или максимална сума, която трябва да сте направили, за да можете да превърнете точките си във ваучери. Също така няма и минимално ограничение на броя точки, които трябва да съберете, за да може да се възползвате пълноценно от Програмата за лоялност.

5. КАК ДА ПРЕВЪРНА БОНУС ТОЧКИТЕ СИ ВЪВ ВАУЧЕР ЗА ПАЗАРУВАНЕ?
Отидете в менюто "Моят акаунт" и изберете връзката "Моите бонус точки". Тук ще видите всички поръчки, които сте направили от Вашият акаунт. Най-вдясно в таблицата е състоянието на бонус точките. За да може да превърнете бонус точките от конкретна поръчка във ваучер, трябва Вашата пратка да бъде маркирана като "Доставена" от екипа на Онлайн магазин Rubik.bg. Най-отдолу в таблицата е изписан броят на точките, които могат да бъдат превърнати във ваучер. Когато имате налични бонус точки, натиснете върху връзката "Превърни бонус точките ми във ваучер за ...". Вашите бонус точки вече са превърнати във ваучер за пазаруване. За да използвате конкретен ваучер за намаление, копирайте кода и го приложете в съответното поле при правене на нова поръчка. Може да следите състоянието на Вашите ваучери от менюто "Ваучери за отстъпка".

6. ЩЕ ПОЛУЧА ЛИ ТОЧКИ ЗА ТРАНСПОРТНИ РАЗХОДИ?
Не. Броят на точките се изчислява на базата на общата сума в кошницата Ви, но без стойността на транспортните разходи (ако има такива).

7. ЩЕ ПОЛУЧА ЛИ ТОЧКИ ЗА ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ С НАМАЛЕНИ ЦЕНИ?
Да. Броят на точките се изчислява на базата на общата сума в кошницата Ви, независимо дали в нея има продукти с намалени цени.

8. ИМА ЛИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА МИНИМАЛНА СУМА НА ПОРЪЧКА, В КОЯТО МОГА ДА ИЗПОЛЗВАМ ВАУЧЕР ЗА НАМАЛЕНИЕ?
Да. За да използвате ваучер с отстъпка от следващата поръчка, трябва поръчката да е на стойност 20,00лв или по-голяма.

9. ИМА ЛИ ОГРАНИЧЕНИЯ В ПРОДУКТИТЕ, КОИТО МОГАТ ДА СЕ ЗАКУПЯТ ЧРЕЗ ИЗПОЛЗВАНЕ ВАУЧЕР ЗА НАМАЛЕНИЕ?
Да. Не можете да използвате ваучер за намаление, когато в количката Ви има продукти от следните категории: "3D пъзели" (всички продукти с марката Huzzle Cast); "Тениски" и "Чаши" (всички продукти, които са по изработка след направена поръчка) и категория "Книги с формули".

10. ВАЛИДНОСТ НА БОНУС ТОЧКИТЕ И ВАУЧЕРИТЕ
Валидността на бонус точките и срокът за използването на ваучер от вече превърнати бонус точки във ваучер е 1 (една) календарна година от датата на поръчката!

11. УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
В програмата за лоялност могат да участват само регистрирани потребители на Rubik.bg. Получените точки могат да бъдат събирани и превръщани само във ваучери, които впоследствие да бъдат използвани само за онлайн поръчки през Rubik.bg. Не можете да получите парична равностойност за точките, които притежавате и те не могат да бъдат прехвърляни между потребители на сайта. Броят на точките се изчислява на базата на общата сума в кошницата Ви, но без стойността на транспортните разходи (ако има такива). Rubik.bg си запазва правото да променя условията за ползване, без да уведомява предварително потребителите си, но промените ще бъдат отразени на тази страница, затова може да я проверявате периодично.

При възникване на проблеми от каквото и да е естество, моля, свържете се с нас.