Фиджет куб антистрес играчка Fidget Cube (различни цветове)

Фиджет куб антистрес играчка Fidget Cube Виж голяма

7,90 лв

Добави в любими

С покупката на този продукт, можете да съберете до 7 бонус точки. Общо за количката 7 точки. Това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,28 лв.


На склад

Информация

Интересна играчка, в която бързо ще се влюбите. Завладяваща, висококачествена играчка, предназначена за подобряване на концентрацията, преодоляване на стреса и изразходване на негативната енергия. Фиджет кубът е много подходящ и за подарък, тъй като е компактен, лесен за ползване, здрав и същевременно много ценен и полезен - чудесен вариант за освобождаване на тялото от натрупани отрицателни мисли. Тази играчка е проектирана така, че да е удобна за носене навсякъде и ежедневно и да обира негативното напрежение у притежателят ѝ.
  • Антистрес играчка Fidget Cube
  • Предлага се в различни цветове - моля изберете желаният цвят от менюто
  • Размери: 35 x 35 x 35 мм
  • Материал: ABS пластмаса
  • ВНИМАНИЕ! Продуктът съдържа малки части, които могат да бъдат погълнати от деца. Да не се дава на деца под 3 години!

fidget-cube-antistres-igrachka.jpg

fidget-cube-1.gif

fidget-cube-2.gif

Мнения

Оценка 
2020-12-14

Фиджет куб

Аз мисля,че това ще е доста занимателна играчка,харесва ми как изглежда затова го поръчвам

  • 5 от 5 човека смятат, че това мнение е полезно.
Оценка 
2019-06-03

Поръчка: #1017173 направена на 2019-05-23 10:24:49

Като цяло е близо до истината, но определено дизайна е по- лош от показаното в сайта. Пробвал съм кубче изглеждащо по- същия начин като тези в изображенията и има голяма разлика с доставеното. Първата разлика е в размера, като доставеното е по- голямо, но това не би било проблем, ако беше последната разлика. Джойстика хлопа и изглежда доста чуплив. В петте копчета липсва разликата при кликането която дори е описана в guide-a в опаковката, всичките са еднакво шумни и няма разлика в натиска, може би съвсем минимална в средното. Гладката вдлъбната част е доста по- плитка и ѝ липсва изявения релеф присъщ за тези кубчета принципно, а и видимо е различен от това на изображението тук. Трите скролърчета се въртят трудно, така е и топчето до тях, което също така не клика както е описано в guide- a в кутията. Като цяло върши работа, но видимо не е същото производство като показаното в снимките и е осезаемо по- паянтово. Не бих върнал, не си струва разправията, нямаше и да го взема по начало, ако в офиса на куриера бях забелязал колко е зле работата, може би трябваше да доогледам, но на пръв поглед просто изглеждаше по- голямо и си казах "какво може да му се обърка на такова нещо" и явно практипески всичко. Чувствам се леко прецакан. Ако трябва по- това да си правя представа за останалите продукти в сайта, не е добра. Надявам се при потенциална следваща поръчка да имам повод за по- добър отзив, но засега не бих поръчал пак. Сори за хейта, тъпи са ми хора които отделят време да пишат такива педантични отзиви и принципно не бих и то камо ли за нещо толкова дребно и не- скъпо като това кубче, но работата е зле, хора. Надявам се да не изглежда твърде шашав коментара ми и да съм се изказал достатъчно интелигентно, кохерентно и отчетливо за да не го brush off- нете като прост хейт, а реално да си вземете бележка и да подобрите нещата за напред. Всичко добро.

  • 3 от 3 човека смятат, че това мнение е полезно.
Оценка 
2019-02-19

Fidget Cube

Джойстик функцията не работи добре. Много трудно се движи и по-скоро ме стресира, отколкото да ми помага. Останалите части са приятни.

  • 3 от 3 човека смятат, че това мнение е полезно.

Добави мнение!

Добави мнение

Фиджет куб антистрес играчка Fidget Cube (различни цветове)

Фиджет куб антистрес играчка Fidget Cube (различни цветове)

Свързани продукти

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: