Куб за скоростно нареждане Gancube Gan460 M 4x4x4 60мм Magnetic - Черен

Куб за скоростно нареждане Gancube Gan460 M 4x4x4 60мм Magnetic - Черен Виж голяма

95,90 лв

Добави в любими

С покупката на този продукт, можете да съберете до 95 бонус точки. Общо за количката 95 точки. Това може да бъде конвертирано във ваучер за 3,80 лв.


SC198

Няма наличност

Информация

Най-дългоочакваният модел за 2018 година - Gancube Gan460 M. Изключителен куб с много иновации и подобрения във формата, дизайна и структурата. Gan460 M притежава 96 броя (48 прозрачни 3x2мм във външните слоеве и 48 жълти 3x1.8мм във вътрешните слоеве) малки магнити, които по иновативен начин са поставени в малки заключени капсули по повърхността на всеки елемент - начин, по който вече магнитите не са скрити и е предотвратено инцидентното падане от местата им.

Gan460 M е и един от първите в света куб с уникалния си дизайн на елементите тип "пчелна пита" - иновативна контактна повърхност проектирана така, че лубриканта да се разпределя равномерно по повърхността на елементите, което води до много гладко и стабилно усещане, когато е в ръцете ви, и до по-дълготрайно времетраене от ефекта на лубриканта.

Системата за позициониране с магнити е нова технология в създаването на кубове, която използва привличането между малки магнити, закрепени във вътрешността на всичките елементи на куба. Привличането между елементите създава уникално усещане и значително намалява риска от превъртане.
 • Куб за скоростно нареждане Gancube Gan460 Magnetic
 • Изключително плавни и гладки движения и с много добро "сечене" на ъгли
 • Кубчето може лесно да се смаже или да се настрои колко стегнато да бъде като натягате или отпускате вътрешните винтчета - капачетата на централните кубчета могат да се махнат много лесно само с пръст (не използвайте отвертка или други метални инструменти, за да не повредите пластмасата)
 • Доставя се напълно нареден
 • Брой страни: 6 (бяло, жълто, червено, оранжево, синьо и зелено)
 • Размери: 60 x 60 x 60 мм
 • Тегло на куба: 140 грама
 • Продава се с прозрачна кутийка за съхранение, оригинална Gancube синя кесийка за съхранение и пластмасова отвертка за винтовете
 • ВНИМАНИЕ! Продуктът съдържа малки части, които могат да бъдат погълнати от деца. Да не се дава на деца под 3 години!

Официална страница на продукта: GAN460 M - GANCube

Характеристики

Модел4x4x4
Предназначение4 - За експерти
Цвят на основатаЧерен (със стикери)
Размер4x4 / 59-63мм
ЕкстриС магнити

Мнения

Добави мнение

Куб за скоростно нареждане Gancube Gan460 M 4x4x4 60мм Magnetic - Черен

Куб за скоростно нареждане Gancube Gan460 M 4x4x4 60мм Magnetic - Черен

Свързани продукти

  Потребители, които купиха този продукт, купиха също: